Профілактичний комплекс для здоров’я вашого посмішки

Всім нам відомо, що гарне здоров’я починається зі здорового ротового порожнини. Відсутність своєчасного догляду за зубами може призвести до серйозних проблем, які в подальшому можуть вплинути на загальний стан організму. Саме тому стоматологи настійно рекомендують робити плановий огляд та чистку зубів не рідше, ніж раз на півроку.

Що таке профілактичний комплекс?

Наша клініка iOrtho знає, як важливо зберігати здоров’я вашої посмішки. Тому ми розробили спеціальний профілактичний комплекс, який об’єднує в собі два важливі заходи: консультацію стоматолога-терапевта та комплексну професійну чистку зубів – і все це лише за 1500 гривень.

Консультація стоматолога-терапевта

Перед проведенням будь-яких медичних процедур важливо отримати консультацію висококваліфікованого фахівця. Наші стоматологи-терапевти готові надати вам докладну інформацію щодо поточного стану вашого ротового порожнини, виявити можливі патології та розповісти про оптимальний план догляду за зубами. Ця консультація допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів і вчасно вжити заходів для підтримання здоров’я зубів.

Комплексна професійна чистка зубів

Зубні відкладення та нальоти можуть бути прихованими загрозами для вашого здоров’я. Навіть найбільш ретельна гігієнічна процедура вдома не забезпечить такої глибокої та ефективної очистки, яку може забезпечити професійний стоматологічний інструментарій. Комплексна професійна чистка зубів допоможе позбутися від зубного каменю, нальотів та плям, поліпшить кольорову гаму вашого посмішки та дозволить зберегти здоров’я ясен.

Заключне слово

Віддавати належну увагу своєму стоматологічному здоров’ю – це інвестиція в своє майбутнє. Наш профілактичний комплекс, який об’єднує консультацію стоматолога-терапевта та комплексну професійну чистку зубів, допоможе вам зберегти здорову, яскраву та впевнену посмішку. Запишіться на процедуру вже сьогодні та даруйте своїм зубам найкращий подарунок!

Не відкладайте своє здоров’я на потім – зверніться до нашої клініки і отримайте найкращий догляд за своєю посмішкою!

Ціни на Терапію

ПослугаЦіна
Консультація лікарябезкоштовно
Пломбування зубавід 1350 грн
Художня реставрація зубавід 2200 грн
Лікування каналів зубавід 2500 грн
Професійна чисткавід 1500 грн
Відбілювання зубів3000 грн за дві щелепи
Звʼязок з нами

Гарна посмішка – одна з ознак успішної людини!

Запишіться до нас, щоб провести діагностику та отримати повну консультацію.



    Наші послуги

    Ми пропонуємо нашим відвідувачам всі види естетичних та лікувальних стоматологічних послуг

    Scroll to Top